Borang Pembelian SOFTWARE DC

Borang Pembelian SOFTWARE DC

Nikmati Kebebasan Sepenuhnya Tanpa HAD Limit!

Duit, kereta, rumah dan lain-lain sudah semestinya tidak dapat menjamin kebahagian sesiapa, namun ia pasti dapat berikan kebebasan dan masa untuk melakukan apa sahaja anda mahu pada bila-bila masa.

Dengan adanya pendapatan yang tidak henti-henti masuk terus ke akaun bank anda mungkin pada permulaan dalam RM10,000 sebulan dan akan semakin lama semakin meningkat dari hari ke hari, anda akan punya masa yang banyak untuk melakukan apa yang anda suka dan mahu lakukan selama ini.

Anda boleh luangkan masa untuk bersama dengan keluarga anda. Masa untuk membawa keluarga atau yang tercinta ke destinasi-destinasi pelancongan terhebat.

Anda boleh tumpu lebih kepada hobi-hobi anda, bermain golf atau ke gym di kala orang lain sedang sibuk bekerja dan membina kembali persahabatan dengan kawan-kawan lama yang sebelum ini anda tidak dapat berjumpa kerana terlalu sibuk. Itu yang benar-benar bermaksud KEHIDUPAN!

Apa gunanya kehidupan ini jika anda terpaksa bersengkang mata dari jam 8 pagi hingga jauh ke nun malam dan mempunyai cuti selama 15 hari dalam setahun sahaja? Itu bukannya cara untuk hidup, itu adalah perhambaan zaman moden namanya.

Bila anda akan ada masa sebegitu? Apabila anda bersara sudah pasti anda sudah tiada tenaga untuk mengecapi segala usaha keras yang anda limpahkan untuk mengkayakan orang lain selama ini.


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
SOFTWARE DC X 1 ( FREE : 1 X TYD EFFECTIVE DETERGENT )
SOFTWARE DC X 3 ( FREE : 3 X PRODUK AS LEGACY )
SOFTWARE DC X 5 ( FREE : 5 X PRODUK AS LEGACY )
SOFTWARE DC X 10 ( FREE : 1 X HP SAMSUNG A10 RM499 )
SOFTWARE DC X 20 ( FREE : 1 X HP SAMSUNG A30 RM799 )
SOFTWARE DC X 30 ( FREE : 1 X HP SAMSUNG A50 RM1199 )
SOFTWARE DC X 50 ( FREE : 1 X HP SAMSUNG S10e RM2699 )
SOFTWARE DC X 100 ( FREE : 1 X HP SAMSUNG NOTE9 RM3699 )
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau


Maklumat Peniaga

Nadi Income Solution
nadipayment@gmail.com
+60105248018